Audio- en Beeldlabs

Het BPH beschikt over verschillende radio en tv studio’s. Op deze pagina vind je een overzicht van alle video labs.

Op dit moment is de bouw van een groot project in volle gang: Het Beeldlab. Het nieuwe Beeldlab van het Benno Premselahuis wordt geopend in september 2023. Het lab zal bestaan uit twee grote televisiestudio’s, waar je je creativiteit in kwijt kunt met behulp van een dynamisch decor. Wil je bijvoorbeeld een talkshow, explainervideo of nieuwsprogramma maken? Dan kun je hier terecht. Eén van de twee studio’s krijgt zelfs een groot greenscreen, waardoor de mogelijkheden onbeperkt worden. Naast deze tv studio’s zullen er twee grote regieruimtes komen waarmee je live kunt schakelen vanaf de vloer. In de kelder komen verschillende montageruimtes waar je gemaakte video’s zelf kunt monteren. De komende maanden zal de HvA het Beeldlab gaan testen zodat het volgend studiejaar klaar voor gebruik zal zijn. Nog even geduld dus.

Op dit moment is de bouw van het Beeldlab nog in volle gang, maar vanaf het nieuwe studiejaar 2023/2024 kun je hier aan de slag.

Studio 1
Studio 1
Studio 2
Studio 2

Colofon

De informatie op deze site wordt verzorgd en onderhouden door de opleidingen Communicatie (CO) en Creative Business (CB) van de Hogeschool van Amsterdam.
Alle informatie valt onder copyright © van de HvA, tenzij een andere bron is vermeld.

Disclaimer
Powered by CO & CB