Studentenwerk

We hebben een selectie van studentenwerk voor je gemaakt uit de diverse jaren van de opleidingen Communicatie (CO) en Creative Business (CB).

CAMPUS CREATORS

Campus Creators is het HvA-platform voor studentenwerk, powered by CO+CB. Om te laten zien wat onze studenten kunnen maken. Voor elkaar, voor de HvA en voor de stad. Online op campuscreators.nl en dagelijks live op 106.8 FM of 99.4 FM via SALTO. Laat je inspireren en verrassen door interessante verhalen op de site.

UITGEVERIJ CAMPUS CREATORS PUBLISHING

De publishingredactie van HvA Campus Creators vormt een professionele opleidingsuitgeverij. Studenten maken boeken en (online) magazines voor verschillende opdrachtgevers binnen én buiten de HvA, in samenwerking met docenten en andere professionals uit de creatieve industrie. Bekijk hier onze producties.

THE INTERNATIONAL ANGLE

Binnen de minor International Journalism werken studenten aan transmediale journalistieke content voor de website The International Angle. Op deze site vind je artikelen, podcasts, fotoreportages en video.

GLOBAL TRENDWATCHING

Binnen de CO-minor Global Trendwatching werken studenten voor onder meer Volkswagen, Bosch, Trendwatching.com en Icon Mobile. De studenten leren hoe je trends kunt onderzoeken en valideren en hoe je op basis hiervan oplossingen kunt creëren, waarmee merken aansluiten op een veranderende wereld. Bezoek de site en neem in een kijkje in een maakbare toekomst.

Colofon

De informatie op deze site wordt verzorgd en onderhouden door de opleidingen Communicatie (CO) en Creative Business (CB) van de Hogeschool van Amsterdam.
Alle informatie valt onder copyright © van de HvA, tenzij een andere bron is vermeld.

Disclaimer
Powered by CO & CB